Advertisement

Macron Tokat / Macron'a okkalı tokat - Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı.

Macron Tokat / Macron'a okkalı tokat - Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı.. Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkenin kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı.

Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkede yaptığı bir resmi ziyaret sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Macron'a tokat atan kişinin eyleminin ardındaki amaç henüz bilinmiyor ancak görüntülerde macron aleyhine slogan attığı görülüyor. Fransız siyasetçilerden olaya ilişkin kınama mesajları geliyor. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a yönelik skandal bir saldırı ülkenin drome bölgesini ziyarete giden macron, kalabalıkta bulunan bir kişiye yaklaştığı sırada ani bir. Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Son dakika: Macron'a tokat atan kişinin mesleği bakın ne ...
Son dakika: Macron'a tokat atan kişinin mesleği bakın ne ... from i.pstimaj.com
Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde bir kişi tarafından tokatlandı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı. Görüntülerde, tokat atarken ne söylediği tam anlaşılamayan kişinin, cümlesini kahrolsun macronculuk şeklinde bitirdiği işitiliyor.

Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı.

Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ziyaret ettiği valence'de bir göstericinin tokatlı protestosuna maruz kaldı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için gerçekleştirdiği bir ziyaret esnasında saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron'a yönelik skandal bir saldırı ülkenin drome bölgesini ziyarete giden macron, kalabalıkta bulunan bir kişiye yaklaştığı sırada ani bir. Macron, geçen hafta lot bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirmişti. Protestocunun tokat atmadan önce 'kahrolsun macron yönetimi' (a bas la macronie) diye bağırdığı duyuldu. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesindeki bir ziyareti sırasında kalabalığı selamlarken bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Macron'un saldırıya uğradığı anlar saniye saniye görüntülendi. Macron, olayın ardından korumaları tarafından uzaklaştırılırken, güvenlik görevlileri tokat atan kişiye müdahale etti.

Macron, geçen hafta lot bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirmişti. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesindeki bir ziyareti sırasında kalabalığı selamlarken bir kişinin fiziksel saldırısına uğradı. Fransız siyasetçilerden olaya ilişkin kınama mesajları geliyor. Macron'a atılan tokat sonrasında yapılan açıklamalarda, macron'a destek verici paylaşımlar yapıldı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkede yaptığı bir resmi ziyaret sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Son dakika: Macron'a tokat atan kişinin mesleği bakın ne ...
Son dakika: Macron'a tokat atan kişinin mesleği bakın ne ... from i.pstimaj.com
Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron , drome'da katıldığı bir etkinlik sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Saldırgan, macron'a tokat atarken 11'inci veya 12'nci yüzyıllarda fransız krallarının savaşlarda macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli.

Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Macron yeşil tişörtlü, gözlüklü ve yüz maskeli bir kişiyi selamlamak için elini uzattı. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan cumhurbaşkanı macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için o sırada bariyer arkasında duran ve kahrolsun macron diye bağıran bir şahıs, macron'a tokat atarak karşılık. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı. Macron, geçen hafta lot bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirmişti. Macron'a tokat atan kişinin eyleminin ardındaki amaç henüz bilinmiyor ancak görüntülerde macron aleyhine slogan attığı görülüyor. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Macron, olayın ardından korumaları tarafından uzaklaştırılırken, güvenlik görevlileri tokat atan kişiye müdahale etti. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Fransa cumhurbaşkanı macron , drome'da katıldığı bir etkinlik sırasında bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkenin kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Macron'a atılan tokat sonrasında yapılan açıklamalarda, macron'a destek verici paylaşımlar yapıldı. Bu mücadeleyi hiç bir zaman cumhurbaşkanı'nın yaklaştığı kişi, bir eliyle kolunu tuttuğu macron'a diğer eliyle tokat atmıştı.

Fransa'nın güneyine yönelik ziyareti sırasında Macron'a ...
Fransa'nın güneyine yönelik ziyareti sırasında Macron'a ... from turkish.aawsat.com
Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bir o sırada bariyer arkasında duran bir şahıs macron'a tokat atarak karşılık verdi. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokat yedi. Çevredeki bir kişi macron'a tokat attı. Macron, olayın ardından korumaları tarafından uzaklaştırılırken, güvenlik görevlileri tokat atan kişiye müdahale etti. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome bölgesini ziyaretinde şok bir tepkiyle karşılaştı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Macron'a tokat atan kişinin eyleminin ardındaki amaç henüz bilinmiyor ancak görüntülerde macron aleyhine slogan attığı görülüyor.

Fransız siyasetçilerden olaya ilişkin kınama mesajları geliyor.

Fransız siyasetçilerden olaya ilişkin kınama mesajları geliyor. Macron, geçen hafta lot bölgesine 2 günlük ziyaret gerçekleştirmişti. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bir o sırada bariyer arkasında duran bir şahıs macron'a tokat atarak karşılık verdi. Fransa cumhurbaşkanı macron'a tokat fransa cumhurbaşkanı macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Korumaların araya girmekte geciktiği olayda yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Macron, cumhuriyette makamlara saygı gösterilmeli. Söz konusu kişinin macron'a tokat attığı an saniye saniye çevredeki kameralar tarafından kayıt altına alındı. Fransa cumhurbaşkanı macron, seçim kampanyası için o sırada bariyer arkasında duran ve kahrolsun macron diye bağıran bir şahıs, macron'a tokat atarak karşılık. Macron'a tokat atan kişinin eyleminin ardındaki amaç henüz bilinmiyor ancak görüntülerde macron aleyhine slogan attığı görülüyor. Kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, drome'da katıldığı bir etkinlikte saldırıya uğradı. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron ziyaret ettiği valence'de bir göstericinin tokatlı protestosuna maruz kaldı.

Fransa cumhurbaşkanı macron, drome bölgesini ziyareti sırasında bir kişinin saldırısına uğradı macron. Fransa cumhurbaşkanı emmanuel macron, ülkenin kimliği belirlenemeyen bir saldırgan macron'a tokat attı.

Posting Komentar

0 Komentar